dimecres, 15 de desembre del 2010

Conclusió

Ja des d’un principi vam pensar d’enfocar el nostre treball sobretot a l’organització d’aquesta eina, la Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya, introduïda per una certa explicació de la història d’aquesta i dels seus objectius més clars. També vam pensar de complementar aquesta informació amb certs esquitxos d’algunes activitats que hem pogut conèixer gràcies a la Xarxa i que ens han cridat l’atenció.

Mentre ens hem anat endinsant en el món d’aquesta Xarxa, ens hem anat donant compte de la multitud d’activitats, jocs  i dinàmiques que et proposa aquesta web.
Quan vam acabar la part de coneixença de la Xarxa Telemàtica, ens vam quedar amb el dubte de si realment era prou coneguda i utilitzada pels suposats destinataris, per l’àmbit educatiu català.

Per això, per acabar de complementar la informació del blog, també hem volgut afegir-hi algunes opinions de professors i mestres als que els hi hem passat un formulari. Això ens ha permès conèixer si realment la Xarxa és ben rebuda pels suposats destinataris i com aquests l’utilitzen.

Després de passar aquest formulari ens hem plantejat alguns dubtes que potser s’han quedat a l’aire. Alguns d’aquests són:

-       - És prou efectiva pels mestres que actualment intenten fer el concurs de trasllat via telemàtica?

-       Porta alguna mena de complicacions utilitzar la Xarxa encontres de les eines més tradicionals? O potser només cal acabar-nos d’adaptar?

-       Cal que sigui més innovació de la que hi ha actualment?
-       Falta que hi hagi un apartat d’intercanvi escolar multicultural? 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada