dissabte, 11 de desembre del 2010

Escola Oberta

ESCOLA OBERTA. Aquesta és una secció que ens ofereix moltes activitats, organitzades en matèries. Aquest repertori d’activitats es va modificant i se n’hi van afegint de noves.
HI podem trobar les matèries o assignatures següents:





Tambés ens trobem amb els apartats:

- Activitats més a més. S’ofereix un repertori d’activitats en el que cada dos mesos es presenta una nova activitat per a l’alumnat d’educació primària i ESO.

- Directori, en el qual s’hi presenten: Associacions d’ensenyants, Associacions i entitats, Equipaments culturals, Jocs i entreteniments, Museus, Projectes educatius de ciutat i revistes educatives.


- Internet a l’aula. Té com a objectiu la creació de materials curriculars basats en internet i es aquest material es troba classificat en: llengua anglesa, catalana i francesa, ciències de la naturalesa, ciències socials, educació física, filosofia, matemàtiques, música, orientació, tecnologies visual i plàstica, educació especial i per últim, cicles formatius.

- WebQuests, que són activitats orientades cap a la investigació en les quals gairebé tota la informació amb què l’alumnat interactua prové de recursos d’Internet.


- Mediateca dels Centres de Recursos Pedagògics.

- Literatura infantil i juvenil, on s’hi ofereixen recursos i materials referent a això.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada