dissabte, 11 de desembre del 2010

Projectes en xarxa

PROJECTES EN XARXA. Aquest és un apartat col·laboratiu creat amb l’objectiu de ser un referent per al professorat que està interessat en projectes telemàtics, acostar l’assessorament tècnic i pedagògic i fomentar l’ús de les TIC i la creació de xarxa entre el professorat. Tenint en compte la importància de la interacció entre el professorat i els alumnes en l’ambient d’aprenentatge.
Gràcies a la xarxa, l’àmbit d’aprenentatge ha augmentat molt en els últims anys ja que s’ha ampliat l’ambient en el que interactuen el professorat, els alumnes i les activitats per a construir el coneixement. Es proposa, doncs, que es participi enviant propostes i opinions en aquest espai.

En aquest apartat també hi ha una secció de destacats, on hi apareixen les activitats més utilitzades i a la dreta, hi ha quatre seccions anomenades: mirades pedagògiques, Experiències, Enllaços d’interès i Xarxes socials.
- Creació de projectes. Aquest espai té l’objectiu de buscar col·laboradors per desenvolupar el projecte en xarxa, difondre un projecte nou, posar en contacte diferents grups-classe i potenciar el treball col·labotatiu entre aules de diferents centres.
- Participació en projectes. S’exposen els diferents projectes de cada nivell educatiu.
- Recursos. En aquest punt se’ns explica com ho hem de fer per començar a participar en Projectes telemàtics i se’ns dona varis suggeriments.
- Fòrum.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada