dissabte, 11 de desembre del 2010

Webs de centres i Estudis

- WEBS DE CENTRES.
Aquest apartat et facilita trobar la web de qualsevol centre afegint-hi el nom d’aquest.
A més, cada centre té l'opció de publicar les activitats innovadores que ha fet últimament i les seves experiències i vivències relacionades amb l'educació.
En son exemples:


- L'escola Patronat Domènech (Barcelona), ha fet un projecte anomenat Les nostres narracions .
- L'escola Sant Miquel (Ascó), un projecte anomenat Fem cuina per a que l'alumnat aprengui a interpretar i entendre una recepta, adquirint alhora nou vocabulari i pugui reconèixer les característiques nutricionals dels aliments.


- L'escola Les Planes (La Llagosta) ha publicat un projecte, Laboratori Cicle Mitjà, que consisteix en un seguit d'experiments per a CIcle mitjà que han estat desenvolupats al laboratori de ciències de la naturalesa de la mateixa escola. 

- ESTUDIS
Es divideix en diversos nivells/apartats.
- Educació bàsica i batxillerat. En aquest portal hi apareix tot d’informacions i documents de caire pedagògic, normatiu i d’organització i qualitat per al professorat d’educació infantil, educació primària, ESO, batxillerat i per a la formació de persones adultes.
- Formació professional (FP). Com a destacats hi apareixen:
· FP
· La nova FP
· Qualifica’t.
- Ensenyaments esportius
- Ensenyaments artístics (art dramàtic, arts plàstiques i disseny, conservació i restauració, dansa, música)
- Ensenyament d’idiomes (alemany, anglès, àrab, català, coreà, espanyol, èuscar, francès, grec, italià, japonès, neerlandès, portuguès, rus i xinès)
- Formació de persones adultes, per tal d’obtenir una titulació i reprendre els estudis per posar-se al dia i ampliar coneixements.
- Ensenyament a distància. És possible estudiar a distància gràcies a procediments telemàtic.
- Programes de qualificació professional inicial. Aquests programes van adreçats cap a joves majors de 16 anys que han finalitzat la ESO sense haver obtingut el títol de graduat/ada. Això permet els facilita incorporar-se en el món laboral o continuar els estudis, especialment en la formació professional de grau mitjà.

En la majoria dels apartats esmentats hi ha una secció de “Destacats”, un llistat de les activitats més utilitzades que es va actualitzant.
També hi ha una secció d'”Enllaços d’interès” que és interessant per a informar-te de cada tema.

1 comentari:

  1. He trobat dos blocs que parlen sobre les TIC, i m'hagradaria suggerir-vos que us els miressiu.

    http://tocsdetics.blogspot.com/

    http://recursosticmestre.com/

    ResponElimina